مزایا و معایب پرده حریر
نوشته شده توسط : atiemoeini

مزایای پرده حریر

اگر بخواهید بدانید چرا از پرده حریر استفاده کنید باید بیشتر با مزایای آن آشنا شوید:

 

بهره مندی از نور طبیعی

هیچ شکی در این نکته وجود ندارد که نور خورشید ما را شاداب تر می کند. برخی از افراد تمایل دارند در عین حال که پوششی به روی پنجره خانه قرار داده اند، همچنان از نور خورشید نیز لذت ببرند و با این نور طبیعی خانه را روشن کنند.

یکی از مزایای پرده حریر بافت نازک و شفاف آن است که اجازه عبور نور را می دهد. بنابراین در حالیکه پرده اتاق هنوز بسته است می توانید نور نیز داشته باشید.

روشن شدن فضای خانه می تواند در مصرف برق نیز صرفه جویی کند چرا که با وجود نور طبیعی نیازی به روشن کردن چراغ ها در طول روز نخواهید داشت.

قیمت اقتصادی

پرده های حریر با توجه به جنس لطیف و وزن سبکی که دارند قیمت اقتصادی تری به نسبت پرده های سنگین و لوکس تر نظیر پرده مخمل دارند.

این می تواند یکی از مهم ترین مزایای پرده حریر به شمار برود بخصوص اگر برای خرید پرده بودجه متوسطی دارید، انتخاب پرده حریر ساده می تواند به راحتی شما را برای داشتن یک دکوراسیون شیک و جذاب آماده کند.

بخصوص برای پنجره های کوچک، پرده حریر انتخاب بهتری خواهد بود چرا که پرده های بزرگتر نیاز به فضای بیشتری برای نمایان کردن خود خواهند داشت.

سازگار با دکوراسیون های مختلف

از آنجایی که یک کاربرد پرده حریر بعنوان لایه زیرین سایر پرده ها است، به راحتی می توان آن را در هر سبک دکوراسیونی جا داد. چه بخواهید یک دکوراسیون ساده داشته باشید که فقط از پرده حریر تشکیل شده چه یک دکوراسیون مجلل با پرده مخمل، در هر حال می توانید از این مزایای پرده حریر بهره مند شوید.

تنوع در طرح و رنگ

اگرچه بیشتر پرده های حریر در رنگ سفید و طرحی ساده دیده می شوند اما این بدین معنا نیست که این مدل پرده طرح و رنگ دیگری ندارد. با وجود انواع پرده مدرن امروزی، پیدا کردن پرده حریر در رنگ و طرح دلخواه کار دشواری نخواهد بود.

افزایش حس آرامش

لطافت و نرمی پرده حریر حسی آرامش بخش در خانه ایجاد می کند. بخصوص اگر دوست دارید حس طبیعت را در خانه خود وارد کنید، سبکی این پرده و حرکت آن حین وزش باد می تواند این احساس را در خانه شما ایجاد کند.

 

معایب پرده حریر

برخی از معایب پرده حریر شامل موارد زیر می شود:

حریم خصوصی

یکی از مهم ترین معایب پرده حریر که ممکن است برای بسیاری یک نقطه منفی تلقی شود، نازک بودن و شفافیت آن است که در عین حال که اجازه ورود نور طبیعی به داخل خانه را می دهد، پوششی نیست که بتواند حریم خصوصی خانه را به طور کامل حفظ کند.

بخصوص در طول شب و با تاریکی هوا این شفافیت بیشتر به چشم آمده و فضای داخل خانه بیشتر نمایان می شود. هرچند برای رفع این مشکل نیز راهکاری وجود دارد که مستلزم هزینه بیشتر است.

یکی از کارهایی که می توان برای برطرف کردن این مشکل انجام داد همانطور که پیش تر اشاره شد استفاده از پرده حریر بعنوان لایه زیرین پرده های ضخیم تر است. پرده حریر را می توانید زیر پرده بلک اوت نصب کنید تا هم در هر زمان که خواستید خانه را کاملا تاریک کنید هم در صورت لزوم از نور طبیعی به میزان کافی بهره مند شوید.

اگر این راهکار برایتان پرهزینه بود می توانید از انواع شید زیر پرده حریر استفاده کنید. شیدها نیز می توانند حریم خصوصی خانه را حفظ کرده و در عین حال هر زمان که لازم بود نور طبیعی را به داخل خانه وارد کنند و در عین حال شما از زیبایی و ظرافت پرده حریر نیز لذت ببرید.

عدم کنترل دما

پرده حریر طوری طراحی نشده است که بتواند دما را به اندازه انواع پرده بلک اوت یا مخمل کنترل کند. این بدین معناست که ممکن است در روزهای سرد سال مقداری از انرژی داخل خانه هدر رفته و فضای خانه در اغلب مواقع همچنان سرد باشد.هرچند این مشکل نیز با انتخاب یک لایه ضخیم تر روی پرده حریر قابل حل است اما اگر بخواهید پرده حریر را به تنهایی استفاده کنید با این مساله مواجه خواهید بود.

رنگ پریدگی اجسام

نور خورشید اشعه های مختلفی دارد که آثار مختلفی از خود به جای می گذارند. وقتی نور خورشید به طور مستقیم به روی اجسام بتابد به مرور زمان به آن ها آسیب زده و موجب رنگ پریدگی آن ها می شود. همان اندازه که وارد شدن نور طبیعی خورشید یک مزیت محسوب می شود، می تواند یکی از معایب پرده حریر نیز به شمار بیاید.

مگر اینکه در نزدیکی پنجره چیزی قرار ندهید یا مطمئن شوید در دکوراسیون خانه شما مبلمان زیر نور قرار نمی گیرند. این مساله در مناطقی که شدت نور خورشید بیشتر است به مساله مهم تری تبدیل می شود.





:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 خرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: